dinsdag 7 december 2010

neuropathie

Het vervelende van geen gevoel in je vingertoppen is dat je niet lekker meer in je neus kan peuteren........
heb ik weer.
;-)

6 opmerkingen:

  1. ;-)....een toetsenbord is ook een crime.

    Ik ken het, voor mij een complicatie van diabetes type 1 die af en toe opspeelt, men geeft er vaak Lyrica voor(middel tegen epilepsie).....heb ik 6 weken geprobeerd......als een balletje meneer.
    Ik zag de wereld aan voor een doedelzak en mijn huisgenoten hadden ineens een zombie inwonen.
    Middel was voor mij dus nog erger dan de kwaal.

    Maar het is en blijft @$%#%$#$$*) Erik....of je met je handen in een mierenhoop zit.

    Sterkte neef en een dikke knuffel voor jou, Stella en Daan.
    Liefs, Angelique.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, maar daar kan ik over meepraten; ik ben al jaren reumapatiƫnt.
    Gevoelloze vingers hebben ook een hele handige bijwerking: Vuurvaste handen! Je kunt bijvoorbeeld zonder problemen een hete kop thee vasthouden of tijdens het koken even een aardappel onder water duwen. Maar dat moet je niet te vaak doen anders gaan je nagelriemen loszitten ;-D
    xxAnnette

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tja....er was er maar een met echt vuurvaste handen......mijn vader (Oom Ad Kruize)......maar ja, die had een brood- en banketbakkerij.
    ;-) ;-)

    Mijn broer Wim, helaas overleden, had ook DB1...ook "gezegend" met neuropathie, die had regelmatig grote blaren op zijn handen.

    Uitkijken dus Erik...

    XXX, Angelique.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. jullie moeten maar eens kijken naar de stof Normast, een lichaamseigen vetstof die vrijwel zonder bijwerkingen is en soms beter pijnstillend dan Lyrica, zie o.a. op http://www.neuropathie.nu

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze site, en zeker ook de site van de stichting IOCOB, kan ik iedereen die interesse heeft in complementaire behandelswijze van harte aanbevelen.

    De stichting IOCOB geeft ook duidelijke waarschuwingen als middelen of behandelingen niet geschikt zijn voor het ziektebeeld of niet werkzaam.

    Ik ken iemand die een zeer enstige vorm van neuropathie heeft, gevolg van 50 jaar DB1, niet meer kon lopen en door de neuro-acupunctuur en de suplementen die werden aangeraden weer mobiel is.

    BeantwoordenVerwijderen